FUNKCIONER ZVEZDE IŠAMARAO GOSTA USRED RESTORANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahato nego kako!

RepublikaFoto: Starsport
Terzić nije kriv

Visoki funkcioner Fudbalskog kluba Crvena zvezda išamarao je pre nepunih 10 dana anonimnog muškarca koji mu je nešto dobacio dok je bio na večeri u jednom uglednom prestoničkom restoranu u strogom centru Beograda.

SLAVLJE S NAVIJAČIMA

Po svemu sudeći, opijen euforijom oko osvajanja 28. šampionske titule, ugledni funkcioner slavnog kluba s Marakane rešio je da se opusti, pa je u pratnji prijatelja i nekoliko navijača Zvezde izašao 6. maja na večeru. Umesto da bude veče slavlja, usledilo je veče batinanja.

- Član uprave crveno-belih je demonstrirao silu. Nakon što mu je nepoznati muškarac u nekoliko navrata nešto dobacio, on je ustao i izudarao ga pred prisutnim gostima. Nije se libio što je restoran pun ljudi, već mu je nalupao nekoliko šamara, mirno se vratio na mesto i ponašao se kao da se apsolutno ništa nije dogodilo - otkriva izvor Srpskog telegrafa koji se igrom slučaja zatekao na licu mesta.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mijailović, Džajić i Mrkela

TERZIĆ NIJE KRIV

U nameri da proverimo šta se tačno dogodilo i o kom funkcioneru Crvene zvezde je reč, pozvali smo generalnog direktora Zvezdana Terzića. Popularni Terza bez problema se javio i odgovorio na naše konkretno pitanje da li je možda on osoba koja je ušla u fizički sukob s nepoznatim muškarcem?

- Ja nikada nisam bio u tom restoranu i ne znam apsolutno ništa o tom nemilom događaju. Mora da je po sredi neka greška - ljubazan je, kao i uvek, bio doktor Terzić.

Nakon fizičkog sukoba koji se dogodio 6. maja, vlasnik uglednog prestoničkog restorana je prišao funkcioneru Zvezde i poručio mu da ubuduće ne dolazi jer nije dobrodošao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading