POSLE OPERACIJE - Cucin: Oporavak ide po planu, povreda me ojačala

Autor: Tanjug

Sport

15.05.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Luka Cucin izjavio je da je zadovoljan oporavkom posle operacije metatarzalne kosti i da povreda koju je doživeo ojačala.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović

Cucin se operisao pre više od mesec dana i prevremeno morao da završi debitantsku sezonu u crno-belom dresu.

- Operacija je odlično prošla, a jedini problem mi je bio što sam morao da ležim četrnaest dana, pa nisam ustajao niti se pomerao iz kreveta zbog konca i rana, ali hvala bogu i to je iza mene. Oporavak smo počeli pre nedelju dana i za sada ide prema planu - izjavio je Cucin.

Kako je naveo, čim mu je zdravstveno stanje dozvolilo, počeo je da sa stadiona prati utakmice Partizana i zahvalio se saigračima što su ga bodrili u periodu nakon operacije.

- Pratio sam saigrače, a ponekad se čujem sa njima. Drago mi je da je Strahinja Jovanović debitovao i ne samo što je dobar fudbaler, već je još bolji momak. Sa Vakulkom se čujem svaki dan, stalno se interesuje kako sam, kako teče oporavak. Zahvalio bih se i drugim momcima koji su mi slali poruke čim su čuli za povredu. Bodrili su me i rekli da je to sastavni deo fudbala da se ne brinem, jer će i to proći. Hvala im na tome, jer sam u glavi mnogo ojačao. Jedva čekam da se vratim na teren. Dokazali smo da smo ekipa i da se svi držimo zajedno - rekao je Cucin.

Cucin je za Partizan debitovao ove sezone i do povrede odigrao je četiri utakmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading