Poznat spisak Šveđana za SP, IBRA NE IDE U RUSIJU!

Autor:

Sport

15.05.2018

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Švedske Jane Anderson objavio je spisak od 23 igrača koji će igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a vest dana glasi da prva fudbalska zvezde ove zemlje Zlatan Ibrahimović neće ići na Mundijal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I Šveđani znaju ko će ih predstavljati u Rusiji

Pored popularnog "Ibrakadabre" na spisku se neće naći ni junak "tri krune" iz baraža protiv italije Jakob Johanson, koji je postigao jedini gol u tom dvomeču.

Anderson je rekao da je Johanson otpao sa spiska jer se nije oporavio od ozbiljne povrede kolena, koju je zaradio na utakmici baraža protiv Italije u novembru.

Šveđani su se domogli Mundijala na senzacionalan način, pošto su eliminisali favorizovanu Italiju. Oni su nakon pobede od 1:0 na svom stadionu odoleli na gostovanju i sa 0:0 prošli na završnu smotru.

Švedska je u Grupi F sa Severnom Korejom, Nemačkom i Meksikom.

Na spisku su:

Golmani: Karl-Johan Johnson, Kristofer Nordfeldt, Robin Olsen;

Odbrana: Ludvig Augustinson, Andreas Grankvist, Filip Helander, Pontus Janson, Emil Kraft, Mikael Lustig, Viktor Lindelef, Martin Olson;

Sredina terena: Viktor Kleson, Džimi Durmaz, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Oskar Hiljemark, Sebastijan Larson, Markus Roden, Gustav Svenson;

Napad: Markus Berg, Džon Gvideti, Isak Kise Telin, Ula Tojvonen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading