ŠOK - Điđi poslednji put na golu Juvea, ali ne ide u penziju

Autor: Tanjug

Sport

17.05.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Juventusa Ðanluiđi Bufon odlučio je da posle 17 godina napusti klub na kraju sezone, ali ne i da završi karijeru.

Kapiten novog-starog šampiona Italije obratio se javnosti i rekao da će u subotu odigrati poslednju utakmicu u dresu Juventusa.

- U subotu ću da odigram poslednju utakmicu za Juventus i završim ovo putovanje sa predsednikom i crno-belim svetom oko mene. Biće to specijalan dan. Ponosan sam što sam dao najbolje od svojih mogućnosti. Odluku sam doneo srećan i mirne glave, što nije lako za sportiste - rekao je Bufon u obraćanju javnosti.

Iskusni golman (40) je saopštio da je na njegovo ime stiglo i nekoliko ponuda i da će uskoro doneti odluku gde će nastaviti karijeru.

- Primio sam nekoliko ponuda i u narednom periodu ću znati nešto više o svojoj budućnosti - rekao je Bufon.

Bufon je u Juventus prešao 2001. godine iz Parme, odigrao 655 utakmica i osvojio osam Serija A, četiri Kupa i pet Superkupova Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading