Venger podržava izbor uprave: Arteta bi bio dobar naslednik!

Autor:

Sport

17.05.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsen Venger je i definitivno napustio klupu Arsenala nakon 22 godine, a o potencijalnom nasledniku u velikanu iz Londona, Mikelu Arteti, izrazio se vrlo pohvalno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Venger: Arteta ima kvalitete za poziciju menadžera

- Bio je lider, ima veliku strast prema igri, poznaje Arsenal i zna šta je važno za klub. Ima potrebne kvalitete za poziciju menadžera, ali ne bih da lobiram za njega. Važno je da se odluka donese objektivno, a posle toga ću pružiti svu podršku Mikelu - kazao je francuski stručnjak.

Arteta (36) je odigrao 150 mečeva za klub sa Emirejtsa i u njemu završio igračku karijeru 2016. godine. Od tada je pomoćnik Gvardioli u Sitiju.

Arteta je najozbiljniji kandidat trenutno za klupu tima sa "Emirata", ali se pored njega pominju i imena bivših fudbalera Tijerija Anrija i Patrika Vijere, kao i Italijana Maksa Alegrija, za koga se govori da gotovo sigurno neće napustiti Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading