Emocije preplavile Torino: OVAKO SE JUVENTUSOV IGRAČ OPROSTIO OD KLUBA!

Autor:

Sport

18.05.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj jedne ere u Juventusu. Odlazak legendarnog golmana Đanluiđija Bufona označiće i veliku smenu generaciju u klubu, a jedan od igrača koji odlazi iz Torina ovog leta je i Kvadvo Asamoa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Asamoa ide iz Juventusa nakon šest godina

Fudbaler iz Gane je na svom "Tviter" nalogu okačio oproštajno pismo, kojim se zahvaljuje navijačima za šest sjajnih godina u klubu i sve pobede koje su zajedno slavili.

- Ne postoje reči ili dela kojima bih mogao da izrazim koliko je bilo teško doneti ovu odluku, jer sam mnogo ponosan na ono što sam postigao ovde - započeo je Asamoa i nastavio:

- Sve i jedna osoba u klubu će zauvek imati posebno mesto u mom srcu, od trenera, saigrača, od svih radnika do, najvažnije, predivnih navijača. Iako mi je Juventus ponudio novi ugovor, s poštovanjem sam odlučio da se oprobam u novim izazovima. Biće neverovatno teško igrati protiv Juventusa u budućnosti, ali morao sam da donesem ovu odluku, koja je i u interesu moje porodice i nadam se da će je navijači razumeti. Igrao sam sa legendama, sa nekim od najboljih igrača na svetu, u zlatnoj generaciji Juventusa. Nedostajaće mi svi oni. Radio sam sa dva odlična trenera, Antonijom Konteom i Masimilijanom Alegrijem, koji su me, uz pomoć saradnika, učinili boljim igračem. Hvala vam zbog toga. Beskrajna emocionalna podrška koju sam dobijao od navijača, čak i u mojim najtežim trenucima bila je neverovatna i osećam duboku ljubav prema ovom klubu i zauvek ću ceniti ljubaznost koja mi je ukazana - stoji u pismu Kvadva Asamoe.

Asamoa je 2012. godine stigao iz Udinezea u Juventus za koji je odigrao 114 utakmica i postigao šest golova. On će nastaviti karijeru u redovima milanskog Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading