Bufon obožava navijače Vest Hema

Autor: Tanjug

Sport

18.05.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent odlazećeg golmana Juventusa Đanluiđija Bufona Silvano Martina izjavio je danas da njegov klijent ima nekoliko ponuda iz engleske Premijer lige i istakao detalj o ljubavi iskusnog čuvara mreže prema navijačima Vest Hema.

Bufon u subotu odlazi u penziju

Bufon (40) je juče najavio da će posle 17 godina da napusti Juventus, ali ne i da završi karijeru, što je mnogim klubovima bio jasan znak da krenu u poteru za njegovim angažovanjem, pre svih oni iz Engleske.

- U Engleskoj je oduvek iskreno obožavao navijače Vest Hema, što je naveo u knjizi. Rekao mi je da ne govorim u javnosti o imenima klubova u kojima bi mogao da završi karijeru, ali ono što mogu da otkrijem je da voli Premijer ligu - rekao je Martina u ekskluzivnom intervjuu za britanski San.

Ipak, ovaj list takođe navodi da su u igri za njegov potpis i Liverpul i Mančester Siti, kao i šampion Francuske Pari Sen Žermen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading