FUDBAL JE ŽIV: Parma se vratila, a on je održao obećanje

Autor:

Sport

19.05.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istinski ljubitelji fudbala slave... Parma se vratila u Seriju A! Postala je prvi italijanski klub koji je uspeo da napravi tri promocije zaredom od Serije D do samog vrha. Jedan od najzaslužnijih za to je Alesanadro Lukareli.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

On ima 40 godina, ipak, nije hteo da se povuče dok se njegov tim ne vrati u elitu.

- Napravio sam obećanje. Rekao sam da ću odvesti Parmu nazad u Seriju A. Održao sam obećanje. Ovo ne može biti stvarno, to je nemoguće. Niko nije mogao da zamisli ovakav rasplet, ni u najluđim snovima. Ovo je put koji smo započeli pre tri godine ispred tih zadivljujućih navijača. Imali smo teške trenutke, ali uvek smo se dočekali na noge. Nikad nismo odustali i ponosan sam što sam bio kapiten ovoj ekipi. Sada mogu da prestanem da igram. Ne znam, videćemo. Trenutno želim samo da slavim - rekao je Lukareli kroz suze.

 

 

Šuška se da bi u Parmu mogao da se vrati u Bufon i svoju poslednju sezonu provede na golu ovog tima. Bilo bi to fantastično...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading