(VIDEO) ZVEZDA KRUNISANA: Crveno-beli dobili šampionski pehar!

Autor:

Sport

19.05.2018

16:49 >> 17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš primio je pehar šampiona Srbije od funkcionera Fudbalskog saveza Srbije i klupske legende Dragiše Binića pred poslednju utakmicu ovosezonske Superlige protiv Voždovca.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde sa šampionskim peharom

 

Prvo članovi stručnog štaba, potom igrači i na kraju trener Vladan Milojević redom su prozivani i crvenim tepihom su prošetali do centra terena gde je postavljen podijum sa natpisom "titula je crveno-bela".

Svi su dočekani glasnim aplauzima i ovacijama, a navijači su skandirali ime i prezime Milana Borjana, Vujadina Savića, Nenada Milijaša i nadimak Filipa Stojkovića.

Izviždan je jedino Luka Adžić, koji će najverovatnije nastaviti karijeru u drugom klubu. On je potom podigao visoko ruke, kao da se izvinjava i okrenuo se ka sve četiri tribine.

Pehare Fudbalskog saveza Srbije i Super lige, koji ostaje u trajnom vlasništvu, kapitenu Crvene zvezde Nenadu Milijašu uručili su Dragiša Binić i Vladimir Bulatović.

Legendarni fudbaler Zvezde Dušan Savić uručio je Aleksandru Pešiću trofej za najboljeg strelca lige.

Igrači Zvezde su po dobijanju pehara preko razglasa poveli navijanje i potom obišli počasni krug oko terena.

19:45 - Kraj svečane ceremonije. Fudbaleri Zvezde se spremaju za meč sa Voždovcem

19:35 - Fudbalerima Zvezde je uručen šampionski pehar.

19:00 - Sve je spremno za spektakl

18:40 - Navijači Zvezde se okupljanju na stadionu Rajko Mitić

 

 

Crveno-beli će titulu, 28. u klupskoj istoriji proslaviti uoči meča sa Voždovcem, kojim se zatvara takmičenja u Superligi u sezoni 2017-2018.

Ceremonija dodele pehara počinje u 19 časova, sat vremena pre početka meča, kada će Nenadu Milijašu biti uručen pehar. Interesantno, isti fudbaler je primio pehar i 2014. godine.

Fudbalerima Crvene zvezde će šampionski pehar uručiti proslavljeni igrač tog kluba Dragiša Binić. Binić će kapitenu crveno-belih Nenadu Milijašu uručiti pehar ispred Fudbalskog saveza Srbije.

Dragiša Binić je član čuvene generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine postala šampion Evrope. Sada je član Izvršnog odbora FSS-a zadužen za regularnost takmičenja.

Drugi pehar koji Zvezda dobija od Super ige Srbije uručiće direktor takmičenja Vladimir Bulatović. Medalje fudbalerima Crvene zvezde dodeliće predstavnici Zajednice Super lige Srbije.

Ulaz na stadion je slobodan, a fudbaleri će nakon poslednje utakmice ove sezone u otvorenom autobusu, praćeni navijačima, proći beogradskim ulicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading