Levandovski želi u Real Madrid, hoće ga i Čelsi i PSŽ

Autor: Tanjug

Sport

23.05.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata na svetu Pini Zahavi izjavio je da njegov klijent Robert Levandovski ima ponude tri velika kluba - Reala, Pari Sen Žermena i Čelsija, s tim da su Madriđani na "pol poziciji".

RepublikaFoto: instagram.com/rl9

Kako prenosi "AS", poljski reprezentativac, uprkos brojnim golovima, nije uspeo da Bajernu donese trofej u Ligi šampiona, pa se sve češće spominje mogućnost odlaska, pogotovo što bi Bavarci inkasirali oko 100 miliona evra.

Nije tajna da za njegov dolazak u Madrid "lobira" i najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo, s obzirom na to da će aktuelnog šampiona Evrope ovog leta izvesno napustiti Geret Bejl, a najverovatnije i Karim Benzema.

Levandovski je na meti iz Čelsija i PSŽ-a, ali sam igrač bi najradnije u Madrid. Velike su šanse da napusti Bajern, a ostaje da se vidi koja će biti njegova sledeća stanica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading