REKONSTRUKCIJA JUVENTUSA: Odlazi Mandžukić, dolazi SMS, vraća se Pogba...

Autor:

Sport

24.05.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Juventusa planiraju rekonstrukciju tima u letnjem prelaznom roku kako bi torinski klub konačno osvojio Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juventus je spreman da izdvoji 90 miliona evra za Sergeja

Italijanski mediji navode da bi nekoliko zvezda Juventusa moglo da napusti klub, a u Torino bi stiglo nekoliko velikih zvezda.

Juventus planira da se odrekne hrvatskog napadača Marija Mandžukića, kao i Gonzala Iguaina, koji je pre dve godine plaćen 94 miliona evra.

Juventus planira da vrati Alvara Moratu, koji je sada član Čelsija. Španac je igrao dve sezone za "staru damu", ali je 2016. otišao u Real, a potom u Čelsi. On bi navodno došao na pozajmicu za 15 miliona evra, a ako zadovolji Juventus bi na kraju sezone otkupio za 40 miliona.

Osim njega, Juventus bi pojačao napad i centarforom Pari Sen Žermena Edinsonom Kavanijem, koji bi navodno stigao u Torino za 60 miliona evra.
 
Juventus želi da vrati iz Mančester junajteda Pola Pogbu, koji je pre dve godine otišao za 105 miliona evra. Torinski klub želi Francuza na dvogodišnju pozajmicu. Pogba u Junajtedu godišnje zarađuje devet miliona evra, a ako bi pristao na manju platu prešao bi u Juventus.

- Na papiru se ovo možda čini kao nemoguća misija, ali (menadžer Pogbe) Mino Rajola često izvede isto što i Tom Kruz - navode italijanski mediji.

Sledeći na listi želja Juventusa je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji je član Lacija. Čelnici Juventusa su uvereni da Srbin može da podigne kvalitet tima. Popularni "SMS" je odigrao sjajnu sezonu u Laciju, a u Juventusu smatraju da bi se dobro uklopio u timu sa Pjanićem, Pogbom i Džanom.
 
Juventus je spreman da izdvoji 90 miliona evra za Sergeja, ali problem želi u prvom čoveku Lacija Klaudiju Lotitu, koji je podnosi rukovodstvo torinskog kluba.

Međutim, menadžer srpskog igrača Mateja Kežman, tvrdi da njegov klijent još nije odlučio gde će da nastavi karijeru.

- Interes za Sergeja je ogroman. Na tržištu fudbalera nikada ne znate šta nosi novi dana i sve je moguće - rekao je Kežman za "Kalčkomerkato".
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading