U ponedeljak prva promocija u Partizanu

Autor:

Sport

25.05.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Partizanu ne gube vreme. Tek što je sezona završena i osvojen Kup Srbije, u Humskoj se aktivno radi na angažovanju pojačanja, s obzirom da je početak priprema za dve nedelje.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Stadion u Humskoj

Prvi posao je već završen, izvesno je da će dosadašnji napadač subotičkog Spartaka Nemanja Nikolić biti novi član Partizana, a sve će biti ozvaničeno na konferenciji za medije koja je zakazana za ponedeljak, 28. maja, u 11 časova u pres sali stadiona u Humskoj.

Novinarima su poslati pozivi da prisustvuju ovoj promociji, mada u pozivu nije pomenuto Nikolićevo ime. Ali, s obzirom da je Spartak već potvrdio ovaj transfer, dileme više nema. U ponedeljak bi trebalo da dobijemo i još neke odgovore vezane za letnji prelazni rok u Partizanu.

Osim novih pojačanja, očekuju se i pojedini odlasci iz Humske u zavisnosti od ponuda koje budu stigle iz inostranstva. Tokom sezone bilo je interesovanja za Tavambu, Jankovića, Jevtovića, ali i za mladog štopera Svetozara Markovića koji je odlično iskoristio ukazanu priliku ovog proleća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading