JOKAN I MITAR JURE 194.000.000 evra!

Autor: Katarina Kostić

Sport

26.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finalu plej-ofa Čempionšipa (subota, 18 časova), koje će odlučiti poslednjeg člana Premijer lige za narednu sezonu, sastaće se Fulam i Aston Vila u meču koji je okarakterisan kao najskuplji u istoriji fudbala, vredan čak 194.000.000 evra!

NA KORAK OD ELITE: Slaviša Jokanović

Prema istraživanju finansijske kuće "Dilojt", Fulam, koji želi da se vrati u elitu posle četiri godine, pobedom može da inkasira pomenutu astronomsku sumu, a Vila deset miliona manje, pošto bi se ekipa iz Birmingema u elitno društvo vratila posle samo dve godine i ostala bez dela zagarantovane zarade za Čempionšip.

Menadžer londonskog kluba Slaviša Jokanović smatra da je meč na Vembliju najvažniji za njegov klub u poslednjih par godina.

- Moraćemo da se potrudimo da dokažemo kvalitet. Biće to najvažnija utakmica za naš klub u poslednjih nekoliko godina, ali ne smemo biti uplašeni, jer želimo da pobedimo. Svet pamti samo pobednike, niko se ne seća ekipe koja je poražena u finalu - rekao je Jokan.

Srpski napadač iz redova Fulama Aleksandar Mitrović istakao je da je izuzetno ponosan na ceo tim zbog plasmana u finale plej-ofa Čempionšipa.

- Zbog ovoga sam došao u klub. Zaslužujemo da se plasiramo u PL jer igramo dobar fudbal - rekao je Mitrović.

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Spreman: Aleksandar Mitrović

Iz Čempionšipa u Premijer ligu su se već plasirali Vulverhempton i Kardif.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading