Evo zašto je fudbaler Rusije obukao dres Srbije

Autor:

Sport

26.05.2018

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Zenita Daler Kuzjaev obukao je dres reprezentacije Srbije. Ovo je poruka dobrodošlice organizatorima svima koji će tokom juna i jula boraviti u Rusiji.

RepublikaFoto: instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Kuzjaev u dresu selekcije Srbije

SP u Rusiji počinje 14. juna, a traje do 15. jula.

- Rusija pozdravlja svet! Mundijalska groznica polako počinje da trese fudbalsku planetu, a domaćin na razne načine šalje poruku dobrodošlice svima koji će u junu i julu boraviti u zemlji odigravanja Svetskog kupa. Tako je ruski nacionalni tim na trenutak prekinuo pripreme kako bi na originalan način saopštio da Rusija raširenih ruku, spremno i s osmehom, dočekuje mnogobrojne goste iz inostranstva. Akinfejev i drugovi su obukli dresove svih učesnika predstojećeg samita najboljih reprezentacija sveta i poslali jasnu poruku: Rusija je spremna da bude najbolji domaćin svim akterima i navijačima, s uverenjem da će svi oni biti srećni tokom boravka u ovoj zemlji. Dres Srbije obukao je fudbaler Zenita Daler Kuzjaev - navodi se u saopštenju FSS. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading