MITROVIĆ: Nikada nisam igrao bolje nego u Fulamu

Autor:

Sport

27.05.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović za samo nekoliko meseci kupio je navijače Fulama, koji bi vrlo rado da ih srpski napadač predvodi u Premijer ligi.

Aleksandar Mitrović

Mitrović je u januaru stigao u Fulam na pozajmicu iz Njukasla, sa kojim ima ugovor na još dve sezone. Izborio je sa saigračima prolazak u Premijer ligu i ne bi imao ništa protiv toga da ostane na "Krejven Kotidžu".

- Naravno, srećan sam ovde. Ovo su najbolja četiri meseca u mojoj karijeri. Ali, videćemo šta će biti. Ja sam Njukaslov igrač. Sada želim samo da uživam u ovom trenutku, uspehu koji smo napravili. Menadžer razgovara sam klubovima - kazao je Mitrović za Skajsport.

Veruje srpski napadač da će Fulam biti sjajan u Premijer ligi.

- Siguran sam da će biti uspešan. Oduševljen sam stilom koji igramo, saigračima, ljudima u klubu...Navijači su nam mnogo pomogli, mislim da nikada nisam igrao bolji fudbal nego u poslednja tri i po četiri meseca - ponovio je srpski napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading