MITROVIĆ: Jedva čekam da počnemo; RUKAVINA: Cilj drugi krug

Autor:

Sport

28.05.2018

17:40 >> 18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo što je obezbedio Premijer ligu sa Fulamom, Aleksandar Mitrović jedva čeka da se stavi na raspolaganje selektoru i da proba da dobru igru iz kluba nastavi i u dresu sa nacionalnim grbom, čemu se nadaju svi ljubitelji fudbala u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/K. KOSTIĆ
Aleksandar Mitrović

- Nisam naročito umoran, danas sam odmarao, bio na masaži. Dolazim u sjajnom raspoloženju u reprezentaciju, i jedva čekam da počnemo - izjavio je Aleksandar Mitrović koji se potom osvrnuo i na plasman u najelitnije takmičenje u Engleskoj i odnos sa Slavišom Jokanovićem:

- On je srpski Gvardiola. Neverovatan osećaj za igru poseduje. Zna da izvuče najbolje iz igrača. Ima dobru dušu i harizmatičan je, iako voli da deluje hladno. Što se mene tiče ne znam da li ostajem u Fulamu. Najvaznije mi je da prvo dobro odigramo na SP pa cu misliti kasnije o tome - kazao je napadač reprezentacije Srbije.

Na pitanje šta smatra uspehom u Rusiji, Mitrović je odgovorio: 

- Voleo bih da prođemo grupu. Ova generacija ima pobednički mentalitet - zaključio je napadač.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentacija Srbije

Bek Viljareala Antonio Rukavina izrazio je želju da nacija bude složna:

-  Voleo bih prvo da se obratim naciji i da kažem da smo došli ovde sa velikom željom da se spremimo dobro za SP i damo svoj maksimum, i da se nadamo da će shodno tome da nam pruže podršku svi zajedno, ne želim podele.

- U Rusiju ne idemo na odmor. Činjenica je da smo po FIFA rang listi najlošije plasirani od svih rivala iz grupe, ali bas zato hoćemo da dokažemo da imamo kvalitet. Cilj nam je plasman u drugu rundu takmičenja -izjavio je Rukavina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading