ZBOG KOSOVA svi u rat protiv Kostarike

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se bliži početak Mundijala u Rusiji, tako raste i fudbalska euforija u Srbiji. Kada 17. juna budu istrčali na teren stadiona u Samari, reprezentativci Srbije bi u svom prvom meču na Svetskom prvenstvu, osim osvajanja tri boda, protiv Kostarike mogli da imaju dodatni motiv. Naime, ministar spoljnih poslova u Vladi Srbije juče je javno pozvao "orlove" da se osvete Kostariki, koja je prva priznala nezavisnost takozvane države Kosovo!

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
JURIŠ SVI U NAPAD: Ivica Dačić

PRVI PRIZNALI

- Kostarika je prva zemlja koja je priznala Kosovo. Kakve veze s tim ima Kostarika? Verujem da i ne znaju gde je Kosovo. Oni su to uradili zato što im je neko tako rekao, a znamo ko im je rekao. Veliki brat... E baš zato treba da im se zbog toga revanširamo! Svi protiv Kostarike - rekao je šef srpske diplomatije.

IGRAMO ZA NAROD

Golman naše reprezentacije Predrag Rajković nije želeo da na sebe i saigrače stavlja dodatni pritisak u vezi sa utakmicom protiv Kostarike apropo Dačićeve izjave.

- Pre svega, mi smo sportisti i nas to ne sme da dotiče. To već ulazi u sferu politike i mi time ne treba da se bavimo, kao što ne sme da nas zanima to što je Šaćiri stavio zastavu takozvane republike Kosovo na svoju kopačku. Nama pobeda protiv Kostarikanaca otvara širom vrata drugog kruga na Mundijalu i potpuno smo koncentrisani na osvajanje tri boda, tako da nam tri boda predstavljaju najveći mogući motiv jer ipak igramo za naš narod - istakao je mladi čuvar mreže.

Srbija će na Mundijalu u Rusiji igrati u Grupi E, gde će joj rivali, osim Kostarike, biti i Švajcarska (22. jun) i Brazil (27. jun).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading