EGIPAT NA NOGAMA: Salah pauzira između tri i četiri nedelje

Autor:

Sport

30.05.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah pauziraće između tri i četiri nedelje zbog povrede ramena, smatra klupski fizioterapeut Ruben Pons.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ukoliko se tvrdnje Ponsa ispostave kao tačne, Egipćanin bi u najboljem slučaju mogao da propusti samo prvi duel sa Urugvajem na Svetskom prvenstvu u Rusiji 15. juna u Jekaterinburgu.

 - Salah je sada mirniji, optimista je... Doživeo je atipičnu povredu u fudbalu, samo golmanima to može da se desi. Veruje se da bi mogao da se oporavio za tri do četiri nedelje. Svaki dan imaćemo duple tretmane kako bi se oporavio - rekao je Pons koji je otputovao sa Salahom u Španiju na lečenje.

Nastup hitrog napadača na Mundijalu u Rusiji je pod velikim znakom pitanja jer se povredio u finalu Lige šampiona u duelu sa kapitenom Reala Serhiom Ramosom, pa je ceo Egipat u strahu da će propustiti turnir.

Kijevsko finale završio je posle samo pola sata, što je bio veliki udarac za Liverpul u kasnijem porazu 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading