Grujić: Brazil je inspiracija, ali prve dve su prioritet

Autor: Tanjug

Sport

30.05.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Srbije Marko Grujić, kao jedan od mlađih na širem spisku za Mundijal, izjavio je da svaki igrač veruje da će otići na Svetsko prvenstvo i podseća na proces stvaranja tima na duže staze.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

- Vreme je na našoj strani od prvog dana okupljanje u ovom velelepnom centru. Imamo još dva treninga i put u Austriju koji ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo. Svako ima pravo da se nada odlasku na Mundijal. Mi stvaramo reprezentaciju na duge staze i tu smo da se navikavamo jedni na druge - rekao je novinarima Grujić u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Kako je naveo, utakmicama protiv Kostarike i Švajcarske bi trebalo da bude dat veći značaj nego za poslednje kolo protiv Brazila. 

- Kostarika i Šcajcarska su kljične. O Brazilu ne bi trebalo da trošimo reči, nadam se da ćemo ući rasterćeni u poslednje kolo i meč sa njima - rekao je Grujić. 



On je naveo da ne vidi problem u putovanjima na različite destinacije tokom Mundijala u Rusiji i ističe zadovoljstvo odabirom protivnika na pripremama u Austriji. 

- Zadovoljan sam odabirom reprezentacija sa kojima igramo na pripremama, jer su sa istog kontinenta i imaju sličan stil igre kao Kostarika.

Prema njegovim rečima, rezultatska važnost ima prioritet u prva dva kola protiv Kostarike i Švajcarske, a da će Brazil poslužiti kao inspiracija za igru 

- Prve dve su posebno bitne i nema razlike između Kostarike i Švajcarske. Uvek je Brazil inspirativan. Protiv njih ćemo igrati energično, kao što igramo u svakoj, ali kod njih naročito - zaključio je Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading