Dešan savetovao Grizmana: U ATLETIKU SI GLAVNI

Autor:

Sport

31.05.2018

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antoan Grizman u Atletiku iz Madrida igra već četiri sezone, a mnogo se spekuliše o njegovom napuštanju "jorgandžija". Francuz je ugovor sa aktuelnim osvajačem Lige Evrope prošlog leta produžio do 2022. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Didije Dešan

Napadač Atletika iz Madrida i francuske reprezentacije Antoan Grizman je navodno pitao svog trenera u nacionalnom timu Didijea Dešama za savet oko nastavka karijere. Šampion sveta iz 1998. godine je savetovao svog pulena kako kaže francuski radio RMC da ne napušta "jorgandžije". 

Dešam je Grizmanu kazao da je u Atletiku glavni igrač dok bi u Barseloni, za koju su najčešće spekulacije oko transfera, bio u senci Lea Mesija. 

Grizman još uvek nije odlučio da li želi da napušta Atletiko, ali je sigurno da će o tome razmišljati kada se završi Svetsko prvenstvo u Rusiji jer ne želi da ga išta ometa u igrama za nacionalni tim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading