Predsednik Vučić ugostio fudbalere: Dobićete 10 miliona evra, ako osvojite Mundijal!

Autor:

Sport

01.06.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani prijem za fudbalsku reprezentaciju Srbije, članove stručnog štaba kao i čelnike Fudbalskog saveza Srbije pred put na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani prijem za  fudbalsku reprezentaciju Srbije, članove stručnog štaba kao i čelnike Fudbalskog saveza Srbije pred put na Svetsko prvenstvo.

"OrlovI" uskoro kreću put Rusije, a predsednik Vučić imao je poruku podrške za Krstajića i njegove izabranike.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Predsednik Slaviša Kokeza sa reprezentativcima Rukavinom, Ivanovićem i Tošićem

- Hvala vam što se došli posle napornih sezona da se borite za Srbiju. Sigiran sam da će svi naši građani biti uz vas. Ne volim da kažem kao drugi, kako bude... To nikada nisam podržavao. Nadamo se da ostvarite dobar rezultat. Verujem u vašu snagu, timski duh i borbenost. Pomogli smo FSS više nego ikada u finansijskom smislu. Nagrade su rekordne. Ako naši momci osvoje SP nagrada će biti 10 miliona evra, dok srebrana medalja nosi pet miliona. Ako prođu grupu nagrada je 500.000 evra. Mnogi od vas su više zaradili, ali hteli smo da vam pokažemo koliko je to važno za nas - rekao je Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Predsednik je dodao da su svi momci iz sjajnih porodica i da je FSS uradio mnogo. Vučić je dobio poklone od naše reprezetnacije. 

- Želja mi je da kažem da je predsednik bio uz nas kroz cele kvalifikacije. Sve što je obećao ispunio je. Predsednik Kokeza nam je rekao šta je Vučić rekao o svemu što smo uradili i onom što sledi. Svako obećanje je ispunjeno - rekao je kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Srpski reprezentativci prvu utakmicu odigraće 17. juna sa Kostarikom u Samari. Zatim slede utakmice protiv Švajcarske u Kalinigradu (22. jun) i Brazila (27. jun).

- Hvala predsedniku, dugo sam u reprezetnciji, ali ovo je prvi put da je neko ispunio ono što je rekao. Predsednik Kokeza mi je rekao da je svi ispunjeno. Ovi momci su pokazali da će Srbiju predstavljati na pravi način i pored toga što su ih mnogi omalovažavali - rekao je selektor Krstajić. 

Predsednik Vučić ja za kraj dodao da će "orlovi" napraviti čudo i da moraju da pobede Švajcarsku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (83)

Loading
Stefan

01.06.2018 12:56

Predsednik je pruzio veliku podrsku fudbalerima i dao im jaku motivaciju za osvajanje titule.

albert kami

01.06.2018 20:41

@Stefan - Jako lep gest naseg predsednika i verujem da je ulio dodatni motiv nasim momcima.

Luna

01.06.2018 12:58

Treba verovati u nase sportiste, oni su najbolji predstsvnici nase zemlje.

paramonte

01.06.2018 13:06

Presednik im je ukazao postovanje .