NAVAS: Zidan neće biti zaboravljen

Autor:

Sport

01.06.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Real Madrida i Kostarike Kejlor Navas izjavio je kako će mu nedostajati Zinedin Zidan koji je na veliko iznenađenje kompletne fudbalske javnosti napustio klupu Kraljevskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Real Madrida

Francuski stručnjak potvrdio je da napušta Real Madrid u četvrtak samo pet dana nakon što je odveo Real do treće uzastopne Lige šampiona.

Navas je bio na golu u sva tri finala, a osvojio je i titulu španskog šampiona 2017. godine.

- Mislim da su ovo veoma loše vesti za Real Madrid. Svi ga mnogo volimo i mislim da je velika šteta to što odlazi - rekao je Navas i nastavio:

- Većim delom, imam samo reči zahvalnosti. Sve vreme koje sam proveo sa njim, uživao sam i naučio mnogo toga. U jednom trenutku sam imao probleme, ali sam zajedno sa njim uspeo da ih prevaziđem. Dao mi je mnogo dobrih saveta, uvek je bio spreman na razgovor, mislim da je to nešto što daje igraču mnogo samopouzdanja pred važne utakmice. Mislim da je ostavio mnogo uspomena za sobom i svima je žao što odlazi. Žao nam je i sa fudbalskog i sa ličnog aspekta. Nikada neće biti zaboravljen, šta god da uradi u nastavku karijere.

Pre početka Svetskog prvenstva reprezentacija Kostarike odmeriće snage sa Severnom Irskom u San Hozeu 3. juna, a potom i sa Engleskom 7. juna na stadionu Elan Roud u Lidsu, dok je četiri dana kasnije poslednja provera u Briselu protiv Belgije. 

Kostarika će na Mundijalu igrati u grupi F sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading