ZIDAN NAPUSTIO REAL!

Autor:

Sport

31.05.2018

11:20 >> 11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan podneće ostavku na tu poziciju, a odluku će zvanično saopštiti na vanrednoj konferenciji za medije koja je počela u 13 časova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Gotovo svi relevantni španski mediji preneli su tu šokantnu vest, a razlog Zidanove ostavke još nije poznat. Zna se samo da je francuski stručnjak održao sastanak sa predsednikom Florentinom Peresom, posle čega je odlučio da se povuče sa klupe Kraljevskog kluba.

- Doneo sam odluku da ne vodim Real Madrid naredne sezone. Ovo je pravi trenutak za sve. Možda vam izgleda čudno, ali je ovako najbolje za sve, posebno za ekipu. Ekipa će nastaviti da pobeđuje, timu je bila potrebna promena, drugačiji metod rada - poručio je Zidan na konferenciji.

Pravi razlog Zidanove ostavke još nije poznat. Zna se samo da je francuski stručnjak održao sastanak sa predsednikom Florentinom Peresom, posle čega je odlučio da se povuče sa klupe Kraljevskog kluba.

Zizu je radio kao pomoćnik Anćelotiju i Murinju u Real Madridu, zatim je preuzeo Kastilju, B tim aktuelnog šampiona Evrope, da bi nakon odlaska Rafaela Beniteza u januaru 2016. godine stigao na čelo slavnog kluba.

Od tada je osvojio tri puta Ligu šampiona, dva puta UEFA Super kup, dva puta Svetsko prvenstvo klubova, jednu Primeru i jedan Super kup Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading