Pep čestitao Realu: Barsa najbolji klub na svetu, ne dovodimo Iska

Autor:

Sport

31.05.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prisustvovao je događaju u Barseloni koji je priredila fondacija "Johan Krojf".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Nakon toga su ga okupljeni novinari pitali za mišljenje o različitim temama, a neke Gvardioline izjave će podići dosta prašine, pogotovo u Španiji.

O Realu?


- Čestitke Realu, kada jedan tim osvoji tri LŠ zaredom, a četiri u poslednjih pet godina, to znači da su spektakularan tim. Liga šampiona je teško takmičenje i od mnogo faktora zavisi da li ćete ispasti ili proći dalje. Real sjajno igra mečeve u nokaut fazi i mogu samo da im skinem kapu.

Da li je Inijestinim odlaskom došao kraj jedne ere u Barseloni?


- Ne. Morate da pronalazite takve igrače iznova i iznova. Tim nije gotov kada dvoje ili troje ljudi odu, Barselona je i dalje najbolji klub na svetu. Sa Ligom šampiona ili bez nje.

O Zinedinu Zidanu kao treneru?

- Malo toga mogu da dodam što već nije rešeno, on radi spektakularan posao. Nije bitno da li su zaslužili ili ne, bitno da osvajaju trofeje.

O Isku?

- Siti neće dovesti Iska.

Da li bi voleo da Španija osvoji Svetsko prvenstvo?

- Da, voleo bih da osvoji Španija jer imam puno prijatelja odatle. Takođe ih imam i u Engleskoj i Nemačkoj, podržavam zemlje u kojima imam prijatelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading