Bunjevčević se bori sa grčevima u mozgu!

Autor: alo.rs

Sport

01.06.2018

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari se ponovo bore za život direktora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Gorana Bunjevčevića (45), jer mu je nakon operacije aneurizme na mozgu pozlilo!

RepublikaFoto: Starsport
Bunjevčeviću opet pozlilo

Bunjevčević je u sredu dobio grčeve na mozgu, pa je hitno uspavan i stavljen na aparate, prenosi "Alo".

- Deseti dan od operacije Bunjevčević je počeo da gubi svest i dobio je grčeve u mozgu. Zbog toga je odmah stavljen u veštačku komu i intubiran je, to jest stavljen na mašinu za disanje. Uspavan je kako bi se mozak poštedeo dodatnih napora, a ugrađen mu je dren za krvni sud - kaže dobro obavešten izvor iz Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

On objašnjava da takvo stanje može da traje četiri do pet dana i da je Bunjevčević ponovo vraćen sa običnog na odeljenje intenzivne nege.

- Kada mu je urađen skener, viđeni su grčevi u mozgu, a to je stanje rizično za mlađe osobe. Nije problem u krvnom sudu, koji je operisan, već u grčevima, koji su mu se javili u mozgu. To se dešava često kod mlađih ljudi i sada pratimo stanje - navodi sagovornik "Alo"-a.

Sve do srede poznati fudbaler je bio dobro, a u posetu su mu dolazili supruga i porodica.

Bunjevčeviću je 19. maja pukla aneurizma zbog čega je podvrgnut hitnom hirurškom zahvatu, koju je obavio profesor Goran Tasić sa svojim timom.

Bunjevčević se nakon operacije još u šok sobi osećao dobro, pa je spušten na odeljenje, ali je zadržan na lečenju, da bi se pratilo njegovo stanje. Do tada se nije žalio na zdravstvene tegobe, a iznenada mu je pozlilo dok je bio u društvu prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading