Po ko zna koji put: RONALDO ODLAZI IZ REALA, SADA STVARNO, osim ako se ne predomisli

Autor:

Sport

02.06.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo želi da napusti Real Madrid i to je poručio saigračima odmah posle finalnog meča Lige šampiona protiv Liverpula, prenosi "Marka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Isti izvor navodi da reči portugalskog reprezentativca nisu iznenadile igrače "kraljevskog kluba", ali nisu očekivali da će Ronaldo o tome da priča ubrzo posle poslednjeg sudijskog zvižduka Milorada Mažića na "Olimpijskom stadionu" u Kijevu.

Ronaldo, trvdi "Marka", ni pre finala nije skrivao želju da promeni sredinu, a fudbalerima madridskog tima je poručio da je njegova situacija u klubu komplikovana do krajnjih granica.

Rukovodstvo Reala bilo je nezadovoljno Ronaldovim rečima i stavom, ali je u isto vreme ostalo mirno.

Sa druge strane igrači "kraljevskog kluba" veruju da je Portugalac odigrao poslednji meč u Realovom dresu.

Ranije se spekulisalo da su za Ronalda zainteresovani PSŽ i njegov nekadašnji klub Mančester junajted, kao i da Kristijano ima želju da sarađuje sa Žozeom Murinjom.

Tridesettrogodišnji napadač je 2009. sa "Old Traforda" došao u Madrid i sa Realom je osvojio četiri Lige šampiona, tri svetska klupska prvenstva i po dve Primere, Kupa kralja, SUperkupa Španije i Superkupa Evrope.

Španci su poznati po tome da vole da uoče svaki detalj na terenu i van njega, pa ne treba da čudi što su primetili odnos Ronalda i predsednika Reala Pereza.

 

Planeta Deportivo reveals some hidden reactions by Cristiano towards Florentino Perez. ? Thoughts?? ?

Објава коју дели Real Madrid C.F. (@realmadrid.hub) дана 29. Мај 2018. у 4:38 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading