Jović: Prerano sam napustio Zvezdu!

Autor: Sportski žurnal

Sport

02.06.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sjajnog drugog dela sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović je dobio najveće priznanje u karijeri pošto se našao na spisku 23 igrača koji će predstavljati Srbiju na Mundijalu u Rusiji ovog leta.

RepublikaFoto: twitter.com/Eintracht Frankfurt
Jović: Kad god sam u prilici gledam utakmice Zvezde

Mladi napadač je pričao o reprezentaciji, ali i svom toku karijere za "Sportski žurnal" i tom prilikom je priznao da je rano napustio Crvenu zvezdu.

– Otišao sam prerano sa Marakane, ali neću o tome mnogo da pričam. Usmeren sam na naredne obaveze, sad u reprezentaciji, kasnije opet u klubu - rekao je Jović za "Sportski žurnal".

On kaže da i dalje redovno prati sve utakmice crveno-belih i da mu je jako drago zbog dobrih rezultata na evropskoj sceni ove sezone.

– Gledao sam naravno kad god sam bio u prilici utakmice crveno-belih. Iza mojih bivših saigrača je fantastična sezona. Dugo se čekalo na uspeh u Evropi i drago mi je da su navijači više puta napunili stadion i bili srećni zbog uspešnih rezultata - dodao je napadač Ajntrahta.

Jović će biti jedan od trojice napadača u sastavu Mladena Krstajića pored Aleksandra Mitrovića i Aleksandra Prijovića ovog leta u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading