"Orlovi", pokažite im na terenu ko je ko: SELEKTOR KOSTARIKE VEĆ UPISAO TRI BODA PROTIV SRBIJE!

Autor:

Sport

02.06.2018

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Kostarike Oskar Ramirez uveren je da će njegov tim upisati tri boda u sudaru sa Srbijom na SP, pa da će sa Švajcarskom u poslednjem kolu odlučivati o prolasku u osminu finala.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ramirez očekuje plasman među 16 najboljih selekcija SP

Ramirez očigledno ne vidi Srbiju kao konkurenta na putu do druge faze Mundijala, a priznao je i da je začuđen izborom nekih igrača selektora Mladena Krstajića.

On kaže da su tri boda protiv Srbija ključna za prolaz njegovog tima u osminu finala, zajedno sa neprikosnovenim Brazilcima.

- U grupi imamo kandidata za titulu svetskog šampiona, zatim Švajcarsku koja može da predstavlja iznenađenje Mundijala i Srbiju, koja je slična nama. U utakmici sa Srbijom je veoma važno da osvojimo sva tri boda. U šalama sa momcima kažem da je treća sreća i da je vreme da uzmemo nešto protiv Brazilaca. Ako sve bude išlo kako treba odlučivaćemo u utakmici protiv Šavajcarske. Nadamo se da ćemo biti u stanju da izborimo prolazak u narednu rundu - rekao je Ramirez medijima u domovini.

U prvom kolu 17. juna u Samari od 14 časova Kostarika i Srbije će odmeriti snage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading