Šta se to krčka u Humskoj?

Autor:

Sport

03.06.2018

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanova audicija za špiceve je u toku, pominju se mnogo imena, ono što je sigurno je da bi Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš reprezentativac Kape Verde trebalo da budu dva pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

To nije dovoljno, "Grobari" sanjaju i povratak Leonarda, neke izjave iz kluba su raspalile maštu, a čini se da je uz viđenog Tavambu koji čeka ponudu iz Kine ili Italije, i Ožegović na izlaznim vratima.

To bi značilo da Partizan menja kompletnu ofanzivu, stigao je glas o Goranu Zakariću možda i najboljem igraču bosanske lige, ali on nije klasičan napadač, bio bi zamena za Bambija Tošića.

To nije dovoljno, prelazni rok je tek počeo, Vazura i Iliev kriju karte, Petkov iz Boteva je preskup, a i mogao bi u Ludogorec da naplati odličnu sezonu, pominjani Raul De Tomas iz Rijeke,  bivši član Realovog drugog tima je samo nagađanje medija, u Hrvatskoj tvrde da od toga nema ništa.


U ovom trenutku, najrealnije je da Nikolić, Gomeš i eventualno Zakarić stignu u Partizan, da Tavamba bude prodat, a sudbina Ožegovića je i dalje nepoznata.

Ako se ukaže šansa za povratak Leonarda, svakako da bi to bio najbolji posao Partizana u prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading