Da li je ovaj meč namešten? Zvezda gubila 3:0, pa slavila

Autor:

Sport

04.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde postali su šampioni Srbije posle dramatičnog i gotovo neverovatnog preokreta u poslednjem kolu protiv večitog rivala Partizana, a utakmica odigrana na Teleoptiku podigla je ogromnu prašinu jer se sumnja u njenu regularnost!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Slavlje omladinaca Zvezde

Partizan je mleo izabranike Milana Lešnjaka i na poluvremenu vodio sa 3:0, ali je već u 62. minutu na semaforu stajalo 3:3. Konačnih 4:3 postavio je Savić drugim golom na meču u 86. minutu.

Tako je Zvezda sezonu završila ispred Brodarca i plasirala se u Ligu šampiona, a sumnje u regularnost izazvala je i činjenica da se pomenuta utakmica našla na listama domaćih kladionica. Tako je svako ko je verovao u preokret crveno-belih na uloženih 1.000 mogao da zaradi čak 80.000 dinara. Međutim, direktor omladinske škole kluba iz Ljutice Bogdana Dragan Mladenović smatra da samo idiot može da poveruje da bi se Zvezda i Partizan dogovorili oko međusobnog duela.

- Napišite slobodno da samo kompletni idiot može da poveruje u tako nešto. Mi znamo šta su ta deca prošla tokom cele sezone. Znam da neke ljude mnogo boli što smo prvaci, ali to me uopšte ne zanima. Pioniri, kadeti i omladinci Zvezde - svi su šampioni i svi su dali preko 100 golova u sezoni. Za omladince je svirano možda sedam ili osam penala, a dali smo šest. Kao igrač sam uvek voleo da pobedim i ne bih pustio nikoga. Ne bi Partizan zvao igrače iz prvog tima da nije hteo da nas pobedi - rekao je Mladenović za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

04.06.2018 05:43

Samo kompletan idiot je mogao da organizuje rušenje u Hercegovačkoj ulici, pa se to dogodilo