Platite 200 miliona i vodite Levandovskog!

Autor:

Sport

06.06.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski napadač Robert Levandovski ponovo je imao sastanak sa čelnim ljudima Bajerna, pošto rasni golgeter želi da promeni sredinu ovog leta. Bavarci će mu izaći u susret samo pod jednim uslovom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Levandovski može da ide, ali uz pozamašnu svotu

Cena za sjajnog golgetera sada iznosi 200 miliona evra i svako ko poželi da vodi Levandovskog moraće da prebroji ovaj novac, inače nema ništa od pregovora, zvaničan je stav prvaka Bundeslige.

Ako neki klub stvarno reši da tresne o sto sa 200 miliona, onda će Levandovski biti drugi najskuplji igrač u istoriji fudbala nakon Nejmara.

Mančester junajted, PSŽ, Real Madrid i Čelsi su se pominjali kao potencijalni kandidati, postojala je čak i priča za Juventus koja nije realnost. Pominjalo se krajem sezone da se Levandovski zasitio igranja u Bajernu, oglasio se tada i njegov menadžer Pini Zahavi, koji je potvrdio navode njegovog klijenta da je raspoložen da promeni sredinu ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading