JEZIVA ISPOVEST: "Nindžin" život je bio pakao!

Autor:

Sport

06.06.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu za njega nema izgubljene lopte. Radža "Nindža" Ningolan je igrač kojeg navijači obožavaju. Ipak, dok nije uspeo u svetu fudbala, život veziste Rome bio je kao košmar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Naingolan je imao više nego teško detinjstvo.

- Bilo nas je troje u kući. Otac nas je ostavio, a majka je plaćala sve njegove dugove. Zarađivala je 1.300 evra, radila deset sati dnevno. Jeli smo svakog dana istu hranu, nismo imali para za bolje, a po mesec dana bili smo bez struje - rekao je Naingolan.

Njemu nije bilo lako da se snađe u Italiji. 

- Jedva sam se dočepao Apenina. Hteo sam da pobegnem posle šest meseci, ali me je brat ubedio da ostanem i nastavim da igram fudbal. Zarađivao sam 1.400 evra mesečno u Peskari, mogao sam konačno da pošaljem bar 500 evra majci. Što se oca tiče, potražio sam ga, išao čak u Indoneziju gde sada živi. Želeo sam da mu dan novu priliku, da mu oprostim sve, ali mi je on okrenuo leđa i tražio mi pare - zaključio je Radža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading