Ovako bi izgledao tim Jugoslavije na SP u Rusiji!

Autor:

Sport

07.06.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest fudbalera iz Srbije bi bilo u sastavu Jugoslavije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, objavio je portal sportskeeda.com.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kolarov bi igrao u timu Jugoslavije na SP

Šta bi bilo kad bi bilo, ko bi igrao za selekciju "jedinstvene države", a odgovor je ponudio portal sportskeeda.com, koji je objavio listu od 23 fudbalera koji bi igrali na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Nije poznato ko bi bio selektor ove selekcije.

Na spisku bi bili:

Golmani: Jan Oblak (Slovenija/Atletiko), Danijel Subašić (Hrvatska/Monako), Asmir Begović (BiH/Bornmut),

Odbrana: Šime Vrsaljko (Hrvatska/Atletiko), Dejan Lovren (Hrvatska/Liverpul), Stefan Savić (Crna Gora/Atletiko), Branislav Ivanović (Srbija/Zenit), Matija Nastasić (Srbija/Šalke), Aleksandar Kolarov (Srbija/Roma), Sead Kolašinac (BiH/Arsenal).

Vezni red: Miralem Pjanić (BiH/Juventus), Ivan Rakitić (Hrvatska/Barselona), Mateo Kovačić (Hrvatska/Real), Luka Modrić(Hrvatska/Real), Marcelo Brozović (Hrvatska/Inter), Nemanja Matić (Srbija/Mančester junajted), Sergej Milinković-Savić (Srbija/Lacio), Dušan Tadić (Srbija/Sautempton),

Napad: Edin Džeko (BIH/Roma), Ivan Perišić (Hrvatska/Inter Milan), Mario Mandžukić (Hrvatska/Juventus), Stevan Jovetić (Crna Gora/Monako).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading