NEMCI CVIKAJU OD "ORLOVA": Dobro je da nismo sa Srbijom u grupi! Matić je monstrum!

Autor:

Sport

07.06.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Nemačke (DFB) tvrdi da bi Srbija mogla da bude jedno od iznenađenja na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Matić na treningu srpske reprezentacije

Srbija će na SP igrati u grupi sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom. Nemačka brani titulu osvojenu pre četiri godine, a biće u grupi sa Meksikom, Švedskom i Južnom Korejom. Reprezentacije iz ove dve grupe mogle bi da se sretnu već u osmini finala Mundijala.

Nemci su posebnu pažnju posvetili mogućim rivalima u osmini finala.


- Zdravo FS Srbije, drago n m je da nismo u istoj grupi ovoga puta. Ali se ipak možda vidimo u nokaut fazi - navodi se na srpskom jeziku. 


Srbija i Nemačka igrale su u istoj grupi na SP 2010. godine, a naša selekcija je tada slavila sa 1:0. Međutim, "orlovi" potom nisu prošli grupu, a Nemačka je osvojila treće mesto.

Nemci tvrde da najveća opasnost rivalima preti od Nemanje Matića, koji je po njima "monstrum".

-  Matić je motor u veznom redu Mančester junajteda. Može li da pogura Srbiju u nokaut fazu - navodi se na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading