(FOTO) VIBER UZ ORLOVE: Aplikacija za DŽ

Autor:

Sport

08.06.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, Fudbalski savez Srbije i vodeća informatička grupacija kompanija jugoistoka Evrope – Comtrade - su predstavili jedinstveni paket besplatnih Viber Stikera "Orlovi", istoimenu Viber Zajednicu i prateći čet – bot uoči početka Mundijala u Rusiji, sa ciljem da fudbalska javnost u Srbiji i na ovaj način izrazi podršku učešću naše reprezentacije na najvećoj svetskoj smotri fudbala – ali istovremeno i pruži svim korisnicima Vibera priliku da dožive jedinstveno iskustvo u praćenju svih važnijih fudbalskih zbivanja u Rusiji.

RepublikaFoto: Promofoto
Stiker reprezentacije Srbije

Stiker paket "Orlovi", dostupan za besplatno preuzimanje sa Viber Stiker Marketa za sve zemlje sveta, na svojih 23 "Viber-sličica" prikazuje likove reprezentativaca Srbije, međunarodnog sudije Mažića, simpatične maskote naše reprezentacije, ali i omiljene nacionalne i fudbalske simbole iz promotivne kampanje, kao i sveprisutne navijačke uzrečice i slogane.

RepublikaFoto: Promofoto
Stiker namenjen "orlovima"

Svi koji budu preuzeli besplatni stiker paket će se momentalno povezati i otpočeti komunikaciju sa specijalno pripremljenim fudbalskim čet – botom, koji će im redovno i danonoćno pružati detaljne i dragocene informacije o prvenstvu - poput rasporeda mečeva, rezultata, stanja na tabelama, statistike i ostalih najvažnijih vesti.

Foto: Promofoto
Odgovor koji će se koristiti tokom Mundijala

Pritiskom na posebno naznačeno dugme, vidno postavljeno pored stikera ili unutar samog čet bota, zainteresovani korisnici će moći da se pridruže Viberovoj srpskoj fudbalskoj Zajednici i iskuse pravi kolektivni navijački duh u svom mobilnom uređaju – kao da se nalaze na stadionu, razgovoraju sa svojim prijateljima ili prate najkvalitetnije medijske sadžaje vezane za fudbal.

Foto: Promofoto
Milorad Mažić
Foto: Promofoto
Aleksandar Kolarov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading