Krstajiću ćerke, sin i žena dali vetar u leđa!

Sport

08.06.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oči cele nacije uprte su u Mladena Krstajića i njegova 23 izabranika pred subotnju generalnu probu protiv Bolivije, a uoči odlaska na Mundijal.

RepublikaFoto: ST/S. Marjanović
Mateja, Svetlana i Elena Krstajić

Kako bi selektoru Srbije pomogli u situaciji u kojoj se do sada nije našao, ćerke Svetlana i Elena, sin Mateja i supruga Ljubica su došli na poslednji trening u Austriji i bodrili njega i ostale "orlove". Najveću podršku ponosni tata je dobio od najmlađeg Mateje, koji ponekad udeli i poneki savet.

- Stalno pričamo o fudbalu, voleo bih da igram kao tata kad porastem. Već treniram fudbal u Partizanu kao štoper. Volim i ostale momke, ali Sergej Milinković-Savić mi je omiljeni igrač. Voleo bih kada bi on ili Aleksandar Kolarov postigli gol protiv Kostarike, pa da pobedimo - rekao je Mateja za Srpski telegraf, a odmah se nadovezala njegova sestra Svetlana sa planovima za Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: instagram.com/mladenkrstajic20

- Idemo u Rusiju. Naputovaćemo se avionom, ali ovo se dešava jednom u životu - istakla je starija ćerka, dok je njena majka sve posmatrala sa strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading