OTVORENO O SVEMU - Milojević govorio o potpunom "restartu", Melegu, Milijašu i prelaznom roku

Autor:

Sport

11.06.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je upalila motore... Crveno-beli su krenuli sa radom, a trener Vladan Milojević govorio je o svim aktuelnim temama.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević na početku priprema Zvezde

- Mislim da smo imali dovoljno vremena da se odmorimo, ja se radujem što ponovo počinjemo da treniramo, navikli smo u profesiji da nemamo puno odmora iako nam je potreban. Dobri su rezultati testiranja dobro su se odmorili ali i pripremali za buduće obaveze, videćemo kakav nam je roster. Igrači su vedri raspoloženi zdravi . Radonjić i Rodić nisu tu jer su u Rusiji, Ben i Stojković i Milijaš su dobili produženi odmor brzo dolaze - rekao je Milojević.

On je govorio i o pojačanjima.

- Meleg se priključio na našu radost igrač kog smo priželjkivali i želeli. Biće odlazaka i dolazaka. Sportski dirketor Mrkela radi svoj deo posla jako dobro. Predstoje razgovori sa Milijašem.

On se osvrnuo i na novu sezonu.

- U fudbalu nekad što je lakše bude na kraju teže i obrnuto, moja filozofija koju igrači znaju. Arhivirali smo prošlu sezonu, resetovaćemo se i krenuti od nule, lakše nam je sad nego prošle godine zbog kostura ekipe, navikli smo se jedni na druge, sa te strane je lakše. Nema puno vremena, nema kao što  je nekad bilo, već kreću kvalifikacije početkom jula treba planski odraditi, treninzi će biti naporni. Igrači treba da iznesu najveći teret ali su profi i pokazali koliko imaju ljubav prema cz, još su sada motivisaniji.
Spisak se menja iz dana u dan, videćemo ko će gde putovati. Voleo bih da se do četvrtka Stojiljković priključi ekipi, prelazni rok je živa stvar. Voleo bih da danas imam igrače na koje ću da računam, ali to nije tako - zaključio je MIlojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading