Lemar izabrao Atletiko pre Liverpula i Arsenala

Autor:

Sport

12.06.2018

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo su trajali pregovori, Toma Lemar je bio letos blizu Liverpula, želeo ga je i Arsenal, ali na kraju završio je "pod jorganom".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Atletiko Madrid

Naime, "Kadena ser" izveštava da je došlo do dogovora, 60 miliona evra će Atletiko platiti odličnog ofanzivnog vezistu i reprezentativca Francuske koji je dobar prijatelj sa Grizmanom.

"Kneževi" su prodali Fabinja Liverpulu za 50 miliona, sada je otišao Lemar, a do kraja prelaznog roka Sidibe i "Tigar" Falkao bi mogli da napuste klub.


Lemar ima 22 godine, poreklom je sa Gvadalupe gde je i rođen, igrao je za sve mlađe francuske selekcije na Dešanovom spisku je za Mundijal.

Pre Monaka nosio je dres Kaena.


Sada će ovaj transfer Simeone iskoristiti da nastavi da u narednih par dana ubeđuje Grizmana, Atletiko nudi Francuzu veći novac da ostane, oko 20 miliona po sezoni, mamac je svakako činjenica da se finale Lige šampiona igra na stadionu Vanda Metropolitano, ali da sa Lemarom i Koštom, kao i sa još par pojačanja, "Jorgandžije" mogu da se bore za titulu šampiona Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading