Račić prošao preglede u Valensiji: Mijat Špancima objasnio šta da očekuju

Autor:

Sport

12.06.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok se u domaćoj fudbalskoj javnosti danima spekulisalo o ponudama Genta i Bolonje, koje nisu prelazile milion i po evra, prošle nedelje se iznenada pojavila Valensija, izdvojila dva miliona za Uroša Račića i dosadašnji vezista Zvezde postaće novi član kluba sa "Mestalje".

RepublikaFoto: www.crvenazvezdafk.com
Uroš Račić

Španski mediji prenose da je Račić prošao lekarske preglede i sada se očekuje ozvančenje transfera i promocija mladog Srbina u Valensiji.

U međuvremenu, tamošnji novinari su potražili mišljenje i legendarnog Peđe Mijatovića koji je dobro upoznat sa Račićevim kvalitetima.

U izjavi koju je dao tim povodom, Mijatović sumnja da će Račić uskoro dobiti pravu šansu u Valensiji, već da će na ''Mestalji'' morati da imaju strpljenja sa 20-godišnjim igračem.

 


- Gledao sam ga u derbiju sa Partizanom. Veoma je visok (1.93m), mlad je, igra desnom nogom, dobro barata loptom. Tipičan balkanski vezista. Ima talenat ali "zelen" je još da se takmiči u Primeri. Morate biti strpljivi s njim, jer je Prvenstvo Srbije daleko ispod španskog. Nije spreman za takmičenje u Primeri - ocenio je Mijatović.

 

 

Može li ga Račić demantovati i ponoviti ono što je, na primer, Nikola Milenković u prošloj sezoni uradio u Fiorentni, posle čega je zaslužio i mesto u ''A'' reprezentaciji Srbije na Mundijalu?
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading