MELEG: Zvezda najveći klub sa ovih prostora

Autor:

Sport

12.06.2018

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u utorak predstavila drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku, doskorašnjeg ofanzivnog vezistu Vojvodine i Kajzerija Dejana Melega.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dejan Meleg i Mitar Mrkela

- Zadovoljstvo mi je da predstavim naše drugo pojačanje Dejana Melega. Rođen je 1994. godine, radi se o igraču koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije i igraču sa kojim sam sarađivao u svim tim selekcijama. On je evropski šampion iz Litvanije 2013. godine, igrač velikog talenta i potencijala i očekujem da u Crvenoj zvezdi koji je pravi klub za njega taj potencijal iskaže do maksimuma i našim navijačima pokaže sav raskošan talenat koji poseduje", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i nastavio: 

- Rešavamo i pitanje štopera, moguće je da ovih dana bude dogovoreno još neko pojačanje. Dovodimo samo igrače na pozicijama koje su deficitarne. Postoje i u našoj ligi igrači koji su kvalitetni, a nisu konstantno na radaru klubova. Jednog takvog smo i doveli, radi se o Dušanu Jovančiću. Nekim igračima je potrebno i vreme da sazreju, znamo ko je talentovan ali možda u tom trenutku nisu još spremni za klub poput Crvene zvezde. No, Melega smo svakako hteli i ranije, ali sada smo uspeli da se dogovorimo. 

Dejan Meleg je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na 3+1 godinu.

- Želeo bih da se zahvalim sportskom direktoru na lepim rečima, kao i da se zahvalim upravi što je omogućila da dođem ovde. Nadam se da ću u budućnosti uspeti da pokažem svoj talenat. Već sam odradio dva treninga sa ekipom, utisci su sjajni, većinu igrača sam poznavao i pre nego što sam potpisao. Prihvatili su me sjajno i zaista sam srećan. Ne mislim da je greška što nisam ranije došao u Crvenu zvezdu, razgovarali smo već u prethodna dva prelazna roka ali nismo uspeli da dođemo do dogovora. Sada sam uspeo da dođem u najveći klub na ovim prostorima i srećan sam zbog toga, mislim da je pravi trenutak - prve su reči Melega koji je odabrao dres sa brojem osam.

- Znam ko je nosio osmicu pre mene. Kanga je stvarno ostavio dobre utiske u Crvenoj zvezdi, ali da nisam spreman ne bih ni uzeo ovaj broj. Ne bih mnogo o tome pričao, na meni je da naporno radim i rezultat će onda doći. Moja prirodna pozicija je iza špica, desetka, to sam igrao poslednje 3-4 godine. Mogu da igram i po strani, pričao sam o tome i sa Vladanom Milojevićem i sa Milanom Kosanovićem sa kojim sam dugo sarađivao u omladincima Vojvodine. Šest ili sedam godina smo bili zajedno i on najbolje poznaje moje kvalitete - zaključio je Meleg na predstavljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading