Italijanski rivali u novom sukobu: FUDBALER TOTENHEMA SVAĐA JUVE I INTER!

Autor:

Sport

12.06.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa i Intera će naredne sezone braniti čast italijanskog fudbala u Ligi šampiona, a da bi tamo igrali važnu ulogu potrebno je da se dodatno pojačaju. Problem je što su oba kluba bacila oko na istog igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Totenhem će teško zadržati Dembelea

Čelnici Juventusa već su dostavili ponudu Totenhemu za Musu Dembelea, Belgijancu ističe ugovor naredne kalendarske godine, pa ako žele nešto da zarade na odličnom igraču moraće da ga prodaju.

Inter se zatim javio sa ponudom od 11 miliona funti, ranije, ali je ta ponuda glatko odbijena. “Pevci” traže čak 30 miliona evropskih novčanica.

Velika svota ako se ima u vidu da Dembele postaje slobodan u januaru, a Juve je već više puta dovodio slobodne kvalitetne igrače, pa se čini da u ovom poslu imaju blagu prednost.

Totenhem bi morao da spusti cenu ukoliko želi da mu nešto kapne u budžet, jer će u suprotnom ostati bez sjajnog fudbalera za nulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading