Kraj agonije: Liverpul pušta Markovića u Olimpijakos!

Autor:

Sport

16.06.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvi mah se činilo da Liverpul neće tako lako pustiti Lazara Markovića da ide iz kluba ispod cene, ali imajući u vidu njegov status u poslednjih godinu dana u klubu, čini se da će ipak oboriti cenu.

RepublikaFoto: twitter.com/rscanderlecht
Marković je sezonu završio u Anderlehtu

Prvi i najozbiljniji kandidat za kupovinu Markovića je grčki Olimpijakos, tvrde izvori iz Engleske, a sve to pozivajući se na dobre odnose uprava dva kluba u prethodnim godinama.

Na "Enfildu" su, navodno, pozitivno reagovali na poziv iz Pireja i sada se ozbiljno razmišlja o tome da Marković bude prosleđen na jednogodišnju pozajmicu.

Markec je 2015. godine stigao za 25 miliona funti iz Benfike, ali nije opravdao uloženi novac pa je vreme provodio na pozajmicama u Halu, Fenerbahčeu, Sportingu i Anderlehtu poslednjih šest meseci. 

Lazar Marković je velika želja uprave Olimpijakosa i savetnika prvog čoveka kluba Evangelosa Marinakisa, odnosno Francuza Kristijana Karembea. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading