GDE JE ZAPELO? Bufon i PSŽ još bez dogovora!

Autor:

Sport

19.06.2018

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom meseca većina svetskih sportskih medija prenela je informaciju da je Đanluiđi Buffon gotovo sigurno novi golman Pari Sen Žermena. Bufon je čak privatnim avionom inkognito putovao u Pariz kako bi ugovorio prelazak u redove "svetaca", ali do transfera nije došlo. Sada se svi pitaju gde se pojavio problem?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon i dalje bez dogovora sa PSŽ-om

Za sada su se pojavile informacije da se Bufon i njegov menadžer nisu dogovorili sa Parižanima oko dužine trajanja ugovora, ali i oko mesečne plate.

Međutim, ,,Kalčomerkato” izveštava da će Bufon ipak potpisati ugovor sa Pari Sen Žermenom, uprkos tome što je bilo nesuglasica. Novine tvrde da su se odnosi izgladili i da je Bufon sada spreman potpisati dvogodišnji ugovor sa Parižanima.

Četrdesetogodišnji Bufon napustio je Juventus pre samo mesec dana, a iako su mnogi očekivali njegov odlazak u neku egzotičnu fudbalsku zemlju, dogodio se obrt i legendarnog golmana ćemo gledati još minimalno jednu sezonu u elitnom evropskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading