Joveljić u trci za nagradu "Zlatni dečko"

Autor:

Sport

01.07.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić (19) nominovan je od strane italijanskog lista "Tutospor" među 100 fudbalera mlađih od 21 godine koji pretenduju za nagradu "Zlatni dečko" 2018. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Joveljić u društvu brojnih sjajnih igrača

Pored njega, od poznatijih fudbalera tu su Kilijan Mbape (Pari Sen Žermen), Kristijan Pulišić (Borusija Dortmund) Trent Aleksander-Arnold iz Liverpula, potom Husem Auar (Olimpik Lion), Patrik Kutrone (Milan) Džastin Klajvert, sin legendarnog Patrika Klajverta koji je ovog leta prešao u Romu, kao i mnogi drugi…

Što se tiče fudbalera iz regiona, tu je Barselonin Crnogorac Lazar Carević, Slovenac iz Šturma Sandi Lovrić, dok su već po običaju najbrojniji Hrvati. Davor Lovren, sada u Fortuni iz Dizeldorfa, pa dvojac zagrebačkog Dinama Nikola Moro – Borna Sosa, Fabijan Benko iz Bajerna, ne računamo ovde Kristijana Pulišića, koji je prihvatio dres SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading