Još jedna Zvezdina pobeda na pripremama

Autor:

Sport

02.07.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Rida, Apolona i LASK-a, šampion Srbije je na pripemama u Austriji savladao i češki Bohemijans. Ovoga puta crveno-beli su imali najteži posao i do pobede od 1:0 došli u samom finišu utakmice.

RepublikaFoto: Fk Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Ekipa Vladana Milojevića je u najvećem delu utakmice imala inicijativu, ali tokom prvog poluvremena ekipa Bohemijansa je uspešno odolevala, pa crveno-beli nisu imali previše ozbiljnih prilika.

Ipak, ono što navijače može najviše da raduje iz ovog dela igre, jeste debi najnovijeg pojačanja, holandskog ofanzivnog veziste Lorenca Ebisilija, koji se sasvim solidno predstavio, pokazao veliku želju da ostavi što bolji utisak, ali i da bi mogao da bude velika pretnja rivalima iz prekida, kao i u šutevima sa distance.

Najlepša akcija na utakmici. Ben je povukao napred, proigrao Hajdina na desnoj strani, ovaj odlično centrirao za Pavkova na drugu stativu koji udarcem glavom pogađa mrežu - 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading