Milojević: Nije to Zvezda koju ja hoću i koju sanjam!

Autor:

Sport

11.07.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da od svojih fudbalera očekuje mnogo veću strast za pobedom.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević je imao šta da kaže igračima posle utakmice

Zvezda je odigrala u Rigi bez golova sa Spartaksom u prvom meču prvog kola kvalifikacija za LŠ.

- Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, a nisam ni prezadovoljan. Nije to Zvezda koju ja hoću i koju sanjam. Ne bih o nekim stvarima, treba da radimo i popravimo ih. Očekujem mnogo veću strast za pobedom. Fudbal je igra strasti, želje i motiva. Kada nemaš, moraš da ga nađeš - rekao je Milojević i dodao:

 

- Nije onako kako smo planirali. Idemo dalje, prva je utakmica. Treba da se spremimo, treniramo, radimo i budemo bolji u revanšu.

On je istakao je da ne voli anarhiju.

- Ponesu vas emocije. Ima mnogo razloga. Neke stvari nam nisu polazile za nogom. Analiziraćemo zbog čega, ali puno toga nismo radili kako je trebalo. Ne volim anarhiju, neko sam ko voli da se drži dogovora bilo kakav da je. Ne volim kad se iskače iz nečega - rekao je Milojević i dodao da je Zvezda žarko želela pobedu i da ne bi bilo nepravedno kako god utakmica drugačije da se završila.

- Imali smo mnogo šansi protiv ekipe koja se "jako branila" i koja osim posle one greške pred kraj utakmice nije imala šuteve na gol - naveo je Milojević.

Revanš meč biće odigran 17. jula u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading