Hrvatski selektor izgubio živce nakon pitanja o Tompsonu: JESTE LI VI DOŠLI OVDE DA PROVOCIRATE?

Autor:

Sport

17.07.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hiljade građana Varaždina okupili su se na centralnom Kapucinskom trgu kako bi pozdravili selektora fudbalske selekcije Zlatka Dalića, ali su novinari iznervirali trenera "vatrenih".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Daliću zasmetalo pitanje o ustaškom pevaču

Dalić je pozdravio navijače i zahvalio im, a na pozornici se nakon njega pojavio i proustaški pevač Marko Perković Tompson, čiji je nastup u Zagrebu na dočeku izazvao različite reakcije.

Nakon što je Dalić okupljenim novinarima izneo svoje impresije o dočeku u Varaždinu, novinar jedne televizije pitao ga je da prokomentariše odabir pevača. Inače smireni Dalić vidno je izgubio živce u tim trenucima.

- Ma, nemojte vi takva pitanja postavljati. Došli smo se veseliti, a ne provocirati... Koje pevače? Kakve pevače? "Lijepa li si", to je Hrvatska. Sad vi mene pitate o pevačima. Pa Hrvatska je druga na svetu, milion ljudi je na ulicama, a vi mene pitate o pevačima. Nemojte, molim vas. Imajte respekta prema ovim ljudima ovde. Nemojte me provocirati. Pevao je pevač koji peva našu himnu - rekao je Dalić i otišao.

On je ipak posle ovoga zagrlio novinara koji mu je postavio ovo pitanje i izvinio mu se za neprijatnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading