Čelsi već zaratio sa novim menadžerom: DVE ZABRANE ZA SARIJA ZBOG KOJIH ĆE POLUDETI!

Sport

20.07.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi menadžer Čelsija, Italijan Mauricio Sari, nije naišao na pozitivne reakcije od strane rukovodstva po pitanju njegovih starih navika iz Napolija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sari naišao na nerazumevanje uprave

Italijanski stručnjak, koji je na klupi zamenio zemljaka Antonija Kontea, moraće od sada na svim mečevima da nosi odelo, što gotovo nikada nije činio u Napoliju. On je uglavnom tamo na utakmicama bio u trenerkama.

Pored ovoga, Sari je imao običaj da zapali cigaru na poluvremenu u svlačionici, što mu neće biti dozvoljeno u Engleskoj. On se i tokom susreta prilično muči, a nekoliko puta je umeo da izvadi cigaretu i tokom susreta krišom povlači dimove, iako je bio i kažnjavan zbog toga.

Što je najzanimljivije, on je imao i posebno ograđenu prostoriju u Napulj, gde je išao da uživa u cigaretama, ali takva privilegija mu neće biti omogućena u Londonu.

Poruka vlasnika kluba Romana Abramoviča je jasna - On želi strogo profesionalan pristup poslu, prema kodeksima kakvi vladaju samo na Ostrvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading