Za vas koji ne idete na stadion, EVO KO ĆE PRENOSITI PARTIZAN I ZVEZDU U KVALIFIKACIJAMA!

Autor:

Sport

22.07.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva četiri srpska kluba ostala su u konkurenciji za prolaz u grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope. Za sada je poznato na kojim programima ćemo moći da gledamo Crvenu zvezdu i Partizan u njihovim pohodima na grupne faze evropskih takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Večiti u evropskoj akciji od nedelje

Zvezda u utorak uveče igra prvi meč drugog kola kvalifikacija sa litvanskom Suduvom, Partizan takođe igra sa Litvancima, u četvrtak čekaju u Humskoj Trakai, dok Radnički iz Niša i subotički Spartak igraju sa Makabijem iz Tel Aviva, odnosno praškom Spartom.

Navijači večitih rivala ne moraju da brinu, mečeve svojih ljubimaca moći će da posmatraju u direktnim prenosima.

Duel Crvene zvezde i Suduve u utorak od 20.30 časova prenosiće Sport klub na svom prvom kanalu, dok će utakmicu Partizan – Trakai, koja je na programu u četvrtak od 20.30 časova, prenositi Arenasport 1.

Za sada nema nagoveštaja da će biti prenošeni mečevi Makabi Tel Aviv – Radnički (četvrtak, 19 časova) i Spartak – Sparta (četvrtak, 20.45 časova), kao ni da li će neki od ovih susreta biti prenošen i na RTS, ali i to će biti poznato narednih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading