Jevtović se oprostio od Partizana: HVALA TI, CRNO-BELA LJUBAVI!

Autor:

Sport

22.07.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Marko Jevtović emotivnom objavom na "Instagramu" se oprostio od crno-belog dresa u kom je igrao pune tri sezone.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Jevtović će po lepom pamtiti period iz Partizana

Jevtović je nakon dolaska iz Novog Pazara osvojio tri Kupa Srbije sa Partizanom, jednu titulu i dva puta igrao grupnu fazu Lige Evrope, a jednom je čak prezimio u Evropi sa "parnim valjkom". Verovatno najbitniji pogodak koji je postigao u crno-belom bio je onaj u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Steaue, kojim je inicirao preokret za prolaz u narednu rundu.

Marko Jevtović se emotivno oprostio od crno-belog dresa i svega što mu je Partizan doneo u poslednje tri godine.

– Hvala ti crno-bela ljubavi! Hvala ti za sve trofeje, za svu ljubav, za sva radovanja, za velike utakmice, za sve predivne momente kojima ne znam broj ali i za one tužne jer je zbog njih dečak postao čovek. Vreme je da krenem dalje ali Partizan uvek ostaje moja kuća i moja porodica! – napisao je Marko Jevtović na "Instagramu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading